All Sparks | Over

Over ons

All Sparks. Vonken. Pretlichtjes.
Dat is wat mensen in je ogen moeten zien als je hen op een of andere saaie verjaardag vertelt over jouw bedrijf of idee voor een bedrijf. Zo’n verhaal met een elektrische lading die uiteenspat in de ziel van iedereen die het bereikt. Kippevel. Weet je hoe dat kan? Omdat je vertelt over een van jouw passies.

Weetjenog? Je wilde als kleuter brandweerman of zangeres worden. Vastberaden was je. Totdat de wereld je inhaalde en je andere talenten, passies en interesses ontdekte.

Kenjedat? Doe je daar al wat mee? Wil je meer? Ja?!

Even voorstellen…

Hoi, ik ben Tim. Een gedreven ondernemer en marketeer die al voor vele mooie merken heeft mogen werken en betrokken is geweest bij diverse startups. All Sparks werkt samen met een team van specialisten om jouw verhaal en vonk zo goed mogelijk te kunnen delen met de wereld.

 

Lees meer

Ik geloof in organisaties die vertrouwen en aandacht verdienen van klanten. Organisaties met authentieke verhalen die ergens voor staan en ergens in geloven. Zij die de wereld beter maken, mensen helpen en liefde uitstralen met hun bedrijfscultuur, personeel, producten en/of diensten.

ONS TEAM

tim-11

Tim Pons

Eigenaar
bob1

Bobby

Office manager