Online zichtbaar worden binnen een dag

Omdat je gezien mag worden

Hoe maak je een succesvolle website die voor je gaat werken zonder technische kennis? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe pak je de aandacht van potentiële klanten en haal je hiermee resultaat met je website? Hoe breng je het beste jouw verhaal en vonk over? Hoe word je online zichtbaar?

Bring Your Spark To Life Pilot

Bouwen aan je business

Een goed functionerende gelikte website met waardevolle content waarmee je resultaat kan boeken en potentiële klanten aan kan trekken is de motor van een succesvolle organisatie.

 

Je hebt je vonk en verhaal helder. Tijd om dit in de juiste vorm te gieten en jezelf en je organisatie een podium te bieden. Omdat je gezien mag worden!

 

In het Bring Your Spark To Life programma ga je samen met Tim en maximaal drie andere ondernemers een hele dag van 10:00u s’ochtends tot uiterlijk 18:00u s’avonds aan de slag met je eigen website.

 

Je hebt geen technische kennis nodig en wordt van A tot Z begeleid en geholpen om je website en waardevolle content te bouwen. Na deze dag wandel je naar buiten met een website en online platformen die voor je gaan werken als een klantenmagneet.

Jouw website binnen een dag, ga jij de uitdaging aan?

In dit dagprogramma op locatie bouw je stap voor stap je eigen full responvie All Sparks website. Begrijpen hoe je website werkt is weten hoe je organisatie en het aantrekken van klanten werkt. Hiernaast richten we samen alle online platformen in die relevant zijn voor jouw business om zichtbaar te worden en jou diensten en/of producten te kunnen verkopen.

Great web design without functionality is like a sports car with no engine.
― Paul Cookson

Winstgevende website + platformen binnen een dag

Persoonlijke begeleiding

Uitleg d.m.v. duidelijk stappenplan

Toegespitst op jou en jouw organisatie

Leer van succesvolle case voorbeelden

Mobile & Social first!

Blijvend toegang tot het Find Your Spark programma

Start met het programma en ontvang:

Jouw vonk en blauwdruk voor je organisatie

Direct toegang tot alle lessen en opdrachten

Laatste updates van het programma

All Sparks Presentatie & Business Canvas

Korting op de vervolgprogramma's

Doe nu mee met het Find Your Spark programma

Normaal €997, nu tijdelijk €497 voor de eerste deelnemers

* Betaal veilig via iDeal, Paypal of creditcard en ontvang direct de factuur en de inloggegevens.

Start met het programma en ontvang:

Toegang tot online leeromgeving t.w.v. 97 euro

Full support tot 4 weken na afloop programma t.w.v. 90 euro

Software en framework t.w.v. 297 euro

Website en dagprogramma t.w.v. 997 euro

Gratis toegang tot het online Find Your Spark programma

Masterclass: Hoe potentiële klanten aan te trekken met je website

Doe nu mee met het Find Your Spark programma

Totale waarde meer dan €1500, nu tijdelijk €427 voor de pilot deelnemers

* Betaal veilig via iDeal, Paypal of creditcard en ontvang direct de factuur en de inloggegevens.

Geen enkel risico | 100% volledige niet-goed-geld-terug garantie

Ik geloof zo erg in mijn methodiek dat ik je daarom een 100% volledige niet-goed-geld-terug garantie wil geven. Als het programma niet aan je verwachtingen voldoet kun je dat binnen 14 dagen na je betaling van het programma aangeven. Zonder verdere vragen wordt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd.

Leuk je te ontmoeten

Even kennismaken met Tim

Als ventje van vijf verkocht Tim al kiezelstenen op straat vanuit een cassette koffer. Zijn eerste bedrijfje. Mooie handel! Daarna kwam de wereld langszij.

Na een jarenlange ontdekkingsreis waarin hij voor online en direct marketing bureaus heeft gewerkt, van salescoach tot verkooptrainer, en meerdere bedrijven gestart hebbende, met succes en met fails, kwam hij tot een belangrijk inzicht. Een terugkerende liefde.

Hij houdt van ondernemen. Het spel. Mensen. Waarde creëren. Kennis delen. Problemen oplossen. Verkopen. Dat leer je niet op school. Maar door te doen. Er werd een webdesign en marketing bureau omheen gebouwd. De afgelopen jaren heeft hij tientallen organisaties geholpen om klanten te vinden die bij hen passen en startups de wereld ingeslingerd.

In dit programma heeft hij al zijn expertise gebundeld. Door deel te nemen maak je jezelf klaar om jouw business te kunnen starten of deze opnieuw uit te vinden.

Veelgestelde vragen

Is dit programma geschikt als ik al een bedrijf heb?

Jazeker! Als je meer impact en omzet wil maken is het verstandig om te beginnen bij het begin.

Krijg ik een factuur?

Ja. Deze ontvang je direct na betaling per mail.

Hoe is dit programma opgebouwd?

Het programma bestaat uit tien modules en stapjes. De inhoud is te vinden op het midden van deze pagina. Verhelderende begeleiding en opdrachten zorgen ervoor dat jij de juiste stapjes kunt zetten om de basis van jouw organisatie en succes te creëren.

Hoeveel tijd kost dit programma?

Het programma bestaat uit tien modules. Als je een module hebt afgerond kun je direct aan de volgende beginnen. Houdt rekening met ongeveer een halfuur per module.

Hoe werkt dit online programma?

Na inschrijving kun je op ieder apparaat; mobiel, tablet, laptop vanaf iedere locatie deze training volgen. Je volgt het programma in je eigen tempo. Als er iets tussen komt kun je later verder gaan waar je gebleven bent. Je wordt tevens op de hoogte gehouden per mail als er aanpassingen aan het programma zijn gemaakt. Je houdt je leven lang toegang!

Ik heb een vraag over het programma

Heb je een vraag over het programma? Stuur dan een e-mail naar info@allsparks.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk op gereageerd.